Het is mogelijk om bestelde artikelen uit onze webshop zowel thuis te laten bezorgen als deze af te halen bij onze winkel in De Koog op Texel. 

Afhalen:
Het in de winkel afhalen van bestelde artikelen is gratis. Kies tijdens de bestelprocedure bij Stap 3 voor 'Dobber Outdoor, afhalen in de winkel'.  Je ontvangt een email als je bestelling klaarligt en afgehaald kan worden. Kom je langs voordat je deze email hebt ontvangen, dan bestaat de kans dat het artikel nog niet klaar ligt voor je.

Het afhalen van artikelen kan enkel tijdens openingstijden van de winkel. Tevens is het van belang dat je de afhaalbevestiging kunt laten zien op print of op je telefoon. Zonder afhaalbevestiging kunnen we de bestelling niet meegeven.

Bezorgen:
Wanneer je ervoor kiest om je bestelling bij je thuis te laten bezorgen zijn hier kosten aan verbonden. Het totaalbedrag van de verzendkosten ligt aan de grootte en het gewicht van het te versturen pakket. De exacte kosten kun je terugvinden in het overzicht in je winkelwagentje. Zodra de bestelling bij ons verzonden is ontvang je een email met een Track & Trace code. Met deze code kun je via internet de zending volgen. 

Levertijden:
Als je op werkdagen bestelt en je hebt gekozen voor bezorgen dan wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. We streven ernaar je bestelling binnen 24 uur te versturen. Zodra je bestelling is meegegeven aan de pakketdienst ontvang je een email met Track & Trace code. Houd rekening met eventuele drukte bij pakketdiensten.

Heb je bij het plaatsen van je bestelling gekozen voor 'Afhalen in de winkel' dan ontvang je een email zodra je bestelling klaarligt om opgehaald te worden. Over het algemeen is dit dezelfde dag nog mogelijk. Let wel, bestelde artikelen kunnen niet buiten openingstijden afgehaald worden. 

Voor al het bovenstaande geldt dat de artikelen voorradig dienen te zijn. Mocht een artikel niet voorradig zijn dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bezorgen in het buitenland:
Bij bestellingen naar het buitenland zijn hogere verzendkosten verbonden. De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het gewicht van het bestelde artikel/pakket.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking