VLIEGERS IN ALLE PRIJSKLASSEN

Op Texel waait het altijd. Perfect om te vliegeren dus! Dobber Outdoor is de vliegerspeciaalzaak van Texel. Je vindt ons in De Koog, dichtbij het strand. Onze vliegershop heeft vliegers in alle prijsklassen en voor ieder niveau. Van eenvoudige eenlijnsvliegers voor kinderen tot matrasvliegers en stuntvliegers in verschillende formaten. Wij helpen je graag verder.

MOUNTAINBOARDS

Doe je aan mountainboarden? Wij verkopen complete boards en onderdelen van diverse merken. En natuurlijk kun je op het Texelse strand fantastisch flyboarden! Er zijn diverse locatie waar dat is toegestaan. Wij vertellen je er graag meer over. In onze vliegershop kun je ook kitebuggies kopen of huren.

VLIEGERACCESSOIRES

Heb je onderdelen nodig voor je vlieger? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen. In de vliegershop van Dobber Outdoor vind je niet alleen vliegers in soorten en maten maar ook veel accessoires en onderdelen van merken als Peter Lynn, HQ, Cross Kites, Elliot en Knoop.

Bestel online! Ons complete assortiment vind je ook online. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.