Butane 5kg groen
Butane 5kg groen

Butane 5kg groen

Niet op voorraad
€ 27,50
Incl. BTW

Product informatie

De butane 5kg stalen gasfles is zonder twijfel de bekendste en populairste gasfles onder caravan- en camperkampeerders. Maar ook onder barbecue liefhebbers wordt deze gasfles veel gebruikt. De vulling van 5 kilogram is, vergeleken met veel andere gasflessen, zeer voordelig. Daarbij zijn de compacte afmetingen en het geringe gewicht voor iedereen goed hanteerbaar. De fles past in vrijwel elke gasbun of disselbak.

Omschrijving

Bij deze groene stalen DIN-fles wordt de onderhoudsbijdrage uitgedrukt in keurjaren. De datum van goedkeuring staat in de kraag gedrukt. Let op: dit betreft géén tot en met datum, maar de datum tot wanneer de gasfles is goedgekeurd. Na 10 jaar is de fles afgeschreven en mag deze niet meer omgeruild worden. Er dient dan een nieuwe gasfles of extra herkeurjaren aangeschaft te worden.

Extra herkeurjaren

Er kunnen te allen tijde extra herkeurjaren worden bijgekocht om de goedkeuring te verlengen. Tegen bijbetaling van het juiste aantal herkeurjaren wordt uw fles dan geruild tegen een jonger exemplaar. Zolang de gasfles is goedgekeurd, betaalt u alleen de vulling. De prijsinformatie hierboven is exclusief eventuele extra herkeurjaren. Kosten voor extra keuringsjaren bedragen €2.50 per jaar

Gasflessen zijn alleen verkrijgbaar in de winkel.

Productdetails

gas5kg groen
1000000015720
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking